Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ کتاب «مرد میدان»، گزیده‌ای از شعر شاعران ایرانی و خارجی در رثای شهید حاج قاسم سلیمانی به انتخاب میلاد عرفان‌پور توسط انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر شد.

از همان نخستین لحظات انتشار خبر شهادت شهید سردار قاسم سلیمانی شاعران از جمله نخستین هنرمندانی بودند که با سروده‌های خود به شهادت این سرباز رشید جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان دادند‌، صدها شعر از شاعران جوان و گمنام گرفته تا شاعران چهره و مطرح کشور سروده شد و شب شعرهای متعددی در گوشه و کنار این سرزمین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرودن شعر در سوگ از دست دادن شهید سردار قاسم سلیمانی تنها اختصاص به شاعران ایرانی نداشت بلکه شاعرانی از کشورهای مختلف از هند و پاکستان گرفته تا افغانستان و لبنان و سوریه نیز به سرودن اشعار مختلفی در رثای شهید قاسم سلیمانی پرداختند.

این شاعران در شعرهای خود علاوه بر سوگ و مرثیه به  شخصیت حاج قاسم و جنبه‌های مختلف زندگی او نیز پرداختند،‌ حتی شعرها در موارد بسیاری رنگ حماسی و خونخواهی نیز به خود گرفت. حالا میلاد عرفان‌پور به جمع‌آوری این اشعار در قالب کتابی با عنوان «مرد میدان» پرداخته که توسط بنیاد شهید سلیمانی منتشر شده است.

عرفان‌پور در مقدمه خود بر این کتاب می‌نویسد:‌ « صدها شعر از اصناف گوناگون شاعران ایران و جهان در این مدت سروده شده است،‌ گردآوری گزیده‌ای خواندنی و نسبتاً جامع از این آثار ارزشمند ضرورتی بود که زمینه تألیف این کتاب شد. در کتاب حاضر که حاصل  جست‌وجو و رصد بهترین سرودها برای این شهید سرافراز است تلاش شد، بهترین و مؤثرترین شعرها انتخاب شوند و صد البته محتمل است که  از آثار خوبی از چشم ما دور مانده باشد.

اگرچه بیان عظمت آن انسان شگفت،‌ حتی به زبان شعر هم دشوار است امیدواریم این محموعه به خوبی جریان مبارک و خودجوش سرایش شعر برای شهید حاج قاسم سلیمانی را بازتاب دهد و آنچنان که شایسته است مخاطبان را به کار آید.»

 اشعار این کتاب به انتخاب میلاد عرفان‌پور و با گردآوری محمدرضا شفیعی منتشر شده است،‌ مرتضی حیدری آل کثیر نیز  کار ترجمه اشعار شاعران عرب‌زبان را بر عهده داشته است. 

شعرهایی از شاعرانی چون احمد بیابایی‌، سعید بیابانکی‌، محمدرضا ترکی،‌ مهدی جهاندار،‌ محمدمهدی سیار قاسم صرافان‌، محمدرضا سهرابی‌نژاد،‌ علی‌محمد مودب‌، علی موسوی گرمارودی، یوسفعلی میرشکاک و ... در این کتاب گردآوری شده است،‌ در محجموع از 91 شاعر ایرانی و 19 شاعر خارجی اشعاری گرداوری شده‌اند.

انتشارات مکتب حاج قاسم این کتاب را در شمارگان 1000 نسخه در 272 صفحه به قیمت 67 هزار تومان منتشر کرده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سردار سلیمانی شهید سلیمانی جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 قاسم سلیمانی عرفان پور حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده

به گزارش همشهری آنلاین قاسم رائر حجازی از اهالی مهاباد در استان آذربایجان غربی، بعد از ۱۰۷ سال زندگی به دلیل کهولت سن درگذشت.

او وقتی جوانی ۲۰ ساله بود سغل معلمی را انتخاب کرد و به عنوان معلم در آموزش و پرورش مهاباد استخدام شد. این‌طور که اسعد رسولی، رییس آموزش و پرورش مهاباد می‌گوید از نخستین معلمان مهاباد بود. قاسم رائر حجازی وقت بازنشسته شد سابقه ۳۴ سال معلمی را در کارنامه خود داشت. هر چند سمت‌های دیگری را هم تجربه کرد اما هرگز گچ و تخته سیاه را رها نکرد و مسئولیت اصلی خودش را آموزگاری می دانست. به گفته رسولی، مرحوم حجازی علاوه بر ریاست اداره آموزش و پرورش، مسئولیت سازمان جوانان و هلال احمر (شیرو خورشید سابق) مهاباد را تجربه کرد.
کتاب خاطرات و دیوان اشعار به زبان‌های کردی و فارسی از این معلم به یادگار مانده که هنوز چاپ نشده‌است. مرحوم حجازی در آرامستان باغ فردوس مهاباد به خاک سپرده می‌شود.
۴۷ هزار و ۳۵۷ دانش‌آموز در مدرسه شهری و روستایی مهاباد در ۹۶۵ کلاس درس و در ۲۷۸ مدرسه شهری و روستایی مشغول تحصیل هستند. از این تعداد ۱۹۰ مدرسه در مناطق روستایی است. ۲۶ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی درس می‌خوانند.

بیشتر بخوانید:
کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود

کد خبر 849143 برچسب‌ها معلمان خبر مهم استان آذربایجان غربی

دیگر خبرها

  • پیرترین معلم ایران یک قرن و ۷ سال عمر کرد | از ریاست آموزش و پرورش تا تالیف دو کتاب چاپ نشده
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان